Top 3 køkkentrends i 2022

Top 3 køkkentrends i 2022

Hvert år ændrer køkkentrenden sig. Nogle gange mere end andre. Der er dog tre store køkkentrends i året 2022, som du sikkert har bemærket, om du ved det eller ej. Vi har her samlet top 3 køkkentrends til inspiration til dig og dit nye køkken.

Nærvær

En af de største trends i dette år er nærvær. Vi samles som aldrig før i hjemmet, og det har haft stor betydning for, hvordan vi bruger vores køkkener. Vores køkkener er nemlig ikke længere bare et sted, vi smører madpakker og laver aftensmad. Det er et rum, hvor vi snakker hen over bordet, nyder et glas vin og tegner tegninger. Netop af den grund oplever vi også stor efterspørgsel på køkkener, som kan samle folk. Det er f.eks. køkkenøer, stilen fra køkkenalrum og alt det gode fra det gamle “samtalekøkken”.

Tech køkkenet

Endnu en stor trend som er vedholdende er gadgets i køkkenet. Det er alt fra en lille lem under underskabet, hvorfra robotstøvsugeren titter frem og gør sin pligt, til vækstskabe hvor du kan dyrke krydderurter og radiser. Grunden til denne trend kan man undre sig over, men der er ingen tvivl om, at den gør vores liv nemmere og mere simpel. Og med al den teknologi der efterhånden er kompatibel med hårde hvidevarer, er det kun fantasien der sætter grænser fra dit Tech-tjekkede køkken.

New Nordic

Den nordiske stil har floreret i mange år efterhånden, men med et par twists er stilen stadig en trend her i 2022. Især materialevalget af træ, natursten og lyse farver præger stilen. Dette er ikke kun i Danmark, men faktisk også i udlandet hvor New Nordic stilen er en stor trend inden for køkkener. En af grundene til at denne stil varer ved er, at den nordiske stil både byder på det rå, det rolige og det gode håndværk. Det er køkkener, som er skabt til at blive brugt og kan rumme både nærvær og teknologien, som præger vores liv i disse tider.

Der er ingen tvivl om, at disse trends er influeret af den dagligdag, som mange møder i 2022, men nærvær, køkkennørderi og new nordic er trends, som vi også forventer at se fremadrettet. Sammen skaber disse top tre køkkentrends et rum, som er funktionelt, stilrent og ikke mindst hyggelige.

Få 3 tilbud

Tips & inspiration