Få klik til dit nye køkken

Brug for hjælp?

Ring 28 89 30 70

Køkkenform

Der findes syv forskellige køkkenformer: G, I, K, L, Parallel, U og Ø. Disse grundformer dækker langt de fleste køkkener. Det er vigtigt at tage hensyn til den, når man skal dele køkkenet op i hensigtsmæssige zoner – den såkaldte arbejdstrekant. Stil dig i dit nuværende køkken og vurder hvad der fungerer godt, og hvad der måske skal være anderledes. Er rummet som det skal være eller skal installationer og vægge evt. rykkes?

Køkkenbord

Bordpladen er en af de tunge poster i et køkkenbudget. Bordpladen udgør halvdelen af det visuelle udtryk i køkkenet. Det er dét materiale, du slider mest på i dit køkken, så rengøring og vedligeholdelse er også en vigtig faktor. OBS; Du tager kun stilling til materialet og antal meter på bordpladen og ikke farven.

m

Færdigmonteret i bordpladen

Færdigmonteret i bordpladen

Færdigmonteret i bordpladen

Køkkenskab

Et skab er ikke bare et skab i køkkenbranchen. Der findes mange typer: underskabe, vaskeskab, hyldeskab, skuffe/bakke- skab, hjørneskab, over/topskab og højskab. Hvor mange skabe skal der være i dit nye køkken? (Tæl alle typer skabe, både over, under og højskabe.)

Hvidevarer

Måske skal der laves om på indretningen af køkkenet, så der er brug for nye typer hårde hvidevarer. Der skal tages stilling til: komfur, indbygningsovn, kogeplade (keramisk, induktion), emhætte, opvaskemaskine, køl/fryseskabe.

Tegn dit rum

Tegn dit køkken

Vores tegneprogram er enkelt og let at bruge. Det tager ca. 3-5 minutter, og hvis du har skrevet målene ned på forhånd, så går det endnu hurtigere. Hvis du ikke har lyst til det, så giver vi selvfølgelig en hjælpende hånd. OBS; Hvis du ikke ønsker at tegne rummet men vi skal hjælpe dig, klikker du bare "næste"

  • Du modtager et link i din mailboks når din henvendelse er indsendt.

  • Følg linket og start med at tegn dit rum hvor dit nye køkken skal være.

  • Vores support sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Få 3 tilbud

Når du har indtastet dine oplysninger og klikket på "indsend sag nu", arbejder vi videre på din køkkendrøm. Vi matcher dig med de bedste køkkenbutikker, ud fra dine ønsker, og giver dig dermed det bedste beslutningsgrundlag. Hvis vi mangler informationer, vil vi kontakte dig.

Så er vi næsten klar! Klik ‘indsend sag nu’ smæk benene op, så finder vi dit nye køkken til dig..!