Kundesupport

Vi står klar med en hjælpende hånd

Det hele foregår digitalt, men vi holder dig i hånden undervejs, med løbende menneskelig dialog og gode råd på kritiske tidspunkter i forløbet. Og det er selvfølgelig også gratis.
Så tøv ikke med at kontakte os.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp og inspiration til dit nye køkken, så hjælper vores dygtige køkkeneksperter dig videre.

Bare skriv, så ringer vi dig op!

Vi ringer indenfor 1 timer på hverdage

Koster det noget at få tre tilbud fra Kitchenmatch?

Nej, det er 100% gratis og uforpligtende.

Har Kitchenmatch samarbejde med køkkenbutikker i nærheden af mig?

Ja og mere til. Kitchenmatch har aftaler med kendte og troværdige køkkenbutikker fordelt over hele landet. Vi bestræber os på at dække ethvert geografisk område, både digitalt og fysisk, så du fuldt ud kan få dækket dine behov omkring pris og design.

Hvornår kan jeg forvente at modtage tilbuddene?

Du vil løbende modtage tilbuddene. Inden der er gået fem arbejdsdage, vil du have modtaget alle tilbuddene på din sag.

Hvorfor skal jeg angive et budget?

Det er vigtigt, at du laver et realistisk budget. Det vil sige; et beløb du har råd til, og som du vil bruge på projektet. På den måde sikrer du dig, at du får den bedste løsning, der samtidig overholder din budgetramme.

Hvordan tjener Kitchenmatch penge?

Køkkenbranchen benytter Kitchenmatch til at udvide deres kundeportefølje. Vores samarbejdspartnere fra køkkenbranchen betaler for at få adgang til vores platform, der indeholder købeklare kunder.

Hvor lang tid tager det at bruge Quickmatch?

Hele processen tager ikke mere end 8-10 minutter. Du starter med Quickmatch, der er nem og hurtig at udfylde. Herefter skal du tegne dit rum op i vores meget brugervenlige tegneprogram. Vi kan hjælpe dig med det, hvis du ikke selv har lyst til at gøre det. Hvis du har skrevet målene ned på forhånd, og har søgt inspiration på nettet omkring materialevalg, vil processen gå endnu hurtigere.