Sådan måler du op

Opmåling er vigtigt

Det virker måske overflødigt at nævne, men en opmåling er nødvendig for at vi kan sætte din sag i udbud. I sidste ende vil den køkkenbutik du vælger, naturligvis komme ud og lave en præcis opmåling inden i bestiller jeres drømmekøkken. Du skal altså ikke være nervøs for, at du bliver holdt op på dine mål. Målene er dog vigtige for os, når vi skal have din sag i udbud blandt vores samarbejdspartnere. Hvis du har en plantegning fra en salgsopstilling kan du nøjes med at sende denne, og hvis ikke kommer nedenfor lidt råd der kan hjælpe dig. 

1) Hvis du har en iPhone kan du bruge appen Måling, den fungerer ganske fint. Der findes ligeledes en række tilsvarende hjælpe-apps til android og andre styresystemer.

2) Du kan naturligvis også bruge et målebånd eller klassisk tommestok, hvis du har dette til rådighed.

3) Billeder hjælper os meget. Når du har dine mål vil vi sætte pris på at du laver en rumskitse med målene påtegnet. Hvis ikke du stoler på dine tegneevner eller kan finde ud af ovenstående, kan du også starte med at sende os lidt billeder af dit nuværende køkken. Ofte kan vi “udregne” rummets dimensioner ud fra de eksisterende køkkenelementer. 

 

Se eksempler fra vores kunder nedenfor
Få 3 tilbud

Tips & inspiration